حضور پیشکسوت علم مدیریت :: دکتر والی پور

روز دوشنیه ۲۴ آبانماه سال ۹۵  آقای دکتر والی پور از پیشکسوتان علم مدیریت و رئیس سابق مدرسه عالی مدیریت گیلان ( لاهیجان) با حضور در دانشگاه گیلان و همچنین دیدار با ریاست دانشگاه افتخای دیگر برای دانشگاه گیلان را به ارمغان آوردند.

ایشان با بزرگواری یکی از مجموعه های بسیار نایاب و نفیس خود را در زمینه علوم گیاهی که بالغ بر ۲۵ جلد می باشد را به دانشگاه گیلان هدیه نمودند. پس از گفتگوی کوتاه آقای دکتر والی پور به همت مدیر گروه مدیریت دانشگاه گیلان (آقای دکتر قلیزاده) در جمع صمیمی استادان رشته مدیریت و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد حضور بهم رساندند و در خصوص علم مدیریت و جایگاه آن به ایراد سخنرانی پرداختند.

در انتها به همت رئیس بنیاد خیرین دانشگاه آقای (دکتر احمدی دستجردی) از مجموعه ساختمان کلاس های عمومی که به همت خیر والا مقام دکتر ابریشم چیان احداث شده است دیدن فرمودند.